zaterdag 9 juli 2011

Pannenlappen-kampeervoorpret

Nu heb ik toch iets burgerlijks gehaakt: pannenlappen! Niet gedacht dat ik ooit zo ver zou komen. Maar het was zo leuk om te doen! Het patroon had ik een tijd geleden gevonden op Ravelry (Stir me up potholders van Pepperknit) en ik was er meteen weg van. Maar ik hèb al pannenlappen voor in mijn keuken... dus....zijn het kampeer-pannenlappen geworden! Vandaar de outdoor-kleuren, perfect passend bij onze tent.


Eerlijk gezegd had ik ook voor in de tent al wel pannenlappen... gehaakte nog wel. Gekregen toen wij 13 jaar geleden gingen trouwen. Het lieve vrouwtje waar ik toen schoonmaakte had ze in de (toen hippe) kleuren blauw met geel gehaakt. Ik probeer er nog een foto van te maken. Nucleair zijn ze! Echt vreselijk, maar zo superpraktisch! Alleen ze beginnen na 13 jaar toch te ontleden. Dus nu heb ik nieuwe, de voorpret voor het kamperen is begonnen!

2 opmerkingen:

 1. Echt heel mooi vind ik ze niet maar heb er een emotionele waarde bij. Tsjonge dat klinkt hard he maar zal het uitleggen.
  Ik zelf ook pannenlappen van mijn oma, gehaakte die inmiddels inderdaad helemaal kapot zijn. Wil ze zelf ook maken maar weet nog niet hoe.
  Het gaat me om de liefde en de lol die in de pannenlappen zitten. En die zitten in deze van jou ook weer. (hoop dat je mij begrijpt)
  Dus stuur wel een foto van de pannenlappen van mijn oma naar jou....kan jij ze voor mij maken.
  groetjes Erika

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! Merci!