tag:blogger.com,1999:blog-8618683992234935242.post6849272230055456597..comments2023-04-03T08:04:07.137-07:00Comments on La puce de Marlène: Appeloogst 2011Marleenhttp://www.blogger.com/profile/04718233354149835262noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8618683992234935242.post-46065953218201748292012-03-14T12:35:26.496-07:002012-03-14T12:35:26.496-07:00Oh wat lekker hé! Je kunt ook heel goed appels sch...Oh wat lekker hé! Je kunt ook heel goed appels schillen, in blokjes snijden, mengen met suiker en kaneel en dan invriezen in appeltaart-porties. Als je het weer ontdooit, is de appel iets zachter, dan voor t invriezen, maar dat vind ik zelf vaak wel lekker. En het scheelt je bij het maken van de appeltaart ongeveer de helft van het werk!Hermahttps://www.blogger.com/profile/12650668410580939460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8618683992234935242.post-44929047635109607102011-09-23T23:54:20.187-07:002011-09-23T23:54:20.187-07:00Heerlijk appels uit eigen tuin. Leuk om appeltaart...Heerlijk appels uit eigen tuin. Leuk om appeltaart te maken of appelmoes. Jullie zitten dit weekend te smullen.<br />Fijn weekend en groetjes, NicoleNicole (MLBV crafting)https://www.blogger.com/profile/06041342507248650631noreply@blogger.com